Excite

Michael Jackson toch homo? Ex-vriendje spreekt!

Al eerder gingen er geruchten dat Michael Jackson homo was en een vermeend ex-vriendje van de popster voedt die geruchten door nu met zijn verhaal naar voren te komen.

Jason Pfeiffer, een medewerker van de dermatoloog van Michael Jackson, heeft inmiddels verteld dat hij zijn ‘soulmate’ kwijt is geraakt. Hij ontmoette Jackson bij diens huidarts, Dr. Arnie Klein. De eerste date hadden Jackson en Pfeiffer in de auto, toen Jackson Pfeiffer om een lift vroeg. Ook daarna volgden meerdere afspraakjes, uiteraard in het diepste geheim.

Twee weken voor zijn dood veranderde Michael echter heel erg. Hij was moe, hield zich erg veel bezig met religie en kon behoorlijk dramatisch doen. Pfeiffer had het idee dat de popster afscheid aan het nemen was en dat zorgde ervoor dat hij af en toe behoorlijk bang gemaakt werd.

Eerder werd altijd ontkend dat Michael homo was, zowel door Michael zelf als door zijn familie. Met name voor zijn streng religieuze vader zou het een behoorlijke klap zijn geweest als zijn zoon hem verteld had wél op mannen te vallen. Wat er waar is van het verhaal van Pfeiffer zal waarschijnlijk nog wel boven tafel komen: Pfeiffer dacht zelf dat niemand van hun verhouding wist, maar is er na de dood van Michael achter gekomen dat ook anderen wisten dat Michael homoseksuele relaties onderhield. De familie van Michael heeft nog niet op dit nieuws gereageerd.

Afbeelding: Flickr account Alan Light

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018