Excite

Michael Jackson wil kind adopteren

De Amerikaanse popster Michael Jackson wil een kind adopteren. Volgens de Britse krant Sunday Expres hebben medewerkers van Michael Jackson contact opgenomen met een adoptiebureau in Groot-Brittannië.

Een bron uit de omgeving gaf aan dat Jackson in de aanloop van zijn concertenreeksen in Londen wilt vergaderen met het adoptiebureau. De vijftigjarige popster heeft niet aangegeven of hij een jongen of een meisje wil. Hij zei alleen dat het goed was voor de familie als er nog een kindje bij zou komen. Michael Jackson heeft zelf al drie kinderen Prince Michael I (12), Paris (11) en Prince Michael II (7).

Michael Jackson is in het verleden regelmatig beticht van kindermisbruik. In 1994 betaalde hij de ouders van een kind in ruil voor een intrekking van de klacht. In 2005 werd hij vrijgesproken door de Amerikaanse rechter.

Michael Jackson heeft voor zijn comeback gekozen voor een reeks concerten in Londen. Volgens eigen zeggen voelde hij zich beter in Engeland dan in Amerika. De concerten waren vrij snel uitverkocht. De King of Pop heeft in het verleden grote hits gescoord met nummers zoals Thriller, Beat it, Billy Jean, Black or White, Earth Song en Heal the world.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021