Excite

Michael Jackson's slecht bewaarde geheim

Het was al een tijdje aangekondigd dat Michael Jackson vandaag een belangrijke boodschap zou doorgeven aan de pers. De persconferentie gaat door, maar het lang-aangekondigde, slechtst bewaarde geheim ooit is dat Michael Jackson 10 avonden lang op zal treden in de O2 Arena in Londen. Dit stond op de posters te lezen die sinds vanmorgen in de metrostations van Londen hangen.

De rode promotieposters tonen Michael Jackson in een van zijn beroemde, typerende outfits en de tekst "King of Pop - Michael Jackson - This is it". Daaronder wordt aangegeven dat er 10 optredens gegeven zullen worden in de O2 arena. Dit gerucht ging echter al een tijdje de ronde, dus een grote verrassing was dit niet.

De 10-avonden-reeks is korter dan voorzien maar dit zal de echte fans alleen maar als muziek in de oren klinken. Kennelijk zijn heel wat mensen nogal ongerust omdat de King of Pop problemen met zijn gezondheid heeft. 10 avonden lang de arena van 20.000 man vullen zal uitputtend genoeg zijn. De gevallen superster had tijdens de vorige optredenronde in 2006, bij de World Music Awards, erg veel moeite met zijn grote hit Thriller en toen We Are The World aan de beurt kwam, moest een andere zanger hem te hulp schieten.

Comeback Michael Jackson: is de tijd rijp? (peiling)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020