Excite

Michael Moore maakt film over crisis

Via de nieuwsbrief op zijn website deed Michael Moore een oproep. Hij is op zoek naar mensen die op Wall Street werken en hun kennis willen delen voor zijn nieuwste film.

In zijn nieuwste documentaire wil Michael Moore het hebben over de huidige financiële crisis. Hij heeft goede hoop in de juiste mensen die weten welke misstanden hebben plaatsgevonden. Hij zegt dat deze mensen de juiste informatie bezitten en hij vraagt ze de moed te hebben mee te werken aan de film. Alleen zo kan de grootste zwendel uit de Amerikaanse geschiedenis worden blootgelegd.

Michael Moore staat bekend om zijn spraakmakende documentaires die in de hele wereld worden getoond. In deze documentaires laat hij telkens weer zien wat er niet goed gaat in Amerika. Zo heeft hij het bijvoorbeeld gehad over het verkrijgen van wapens in Bowling for Columbine, de ramp van 11 september in Fahrenheit 9/11 en over de ziektekosten in Sicko. Er wordt verschillend gereageerd op de films van Moore. Er zijn mensen die volledig achter hem staan, maar er zijn ook genoeg mensen die kwaad worden bij het zien van de films. Zij hebben het gevoel dat ze in een verkeerd daglicht worden gesteld. Vooral de politiek in Amerika heeft het meestal zwaar te voorduren in de films van Moore.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021