Excite

Michael Schumacher IS de Stig

Op dramatische wijze werd Michael Schumacher gisteren onthuld als de Stig, de testpiloot van Top Gear. De overbekende Formule 1 piloot nam gisterenavond zijn beroemde witte helm af tijdens een interview met presentator Jeremy Clarkson toen het publiek hem aanspoorde zijn ware identiteit bekend te maken. Jeremy Clarkson deed aanvankelijk of hij Schumacher niet herkende maar schreeuwde toen opgewonden "Het is Michael Schumacher!"

Bekijk de onthulling in Top Gear

De identiteit van de Stig is een van de best bewaarde geheimen uit de TV-geschiedenis. Veel Top Gear fans dachten dat er verschillende piloten het witte pak aantrokken om als "de Stig" nieuwe wagens te testen. In de eerste twee series van Top Gear was Perry McCarthy de Stig, die toen nog een zwarte helm en een zwart pak droeg. De onthulling van de huidige Stig luidt een nieuwe reeks Top Gear in.

Clarkson zette zijn interview verder met een opmerkelijke vraag: "Sommige mensen beweren dat je maar twee dingen weet over eenden en dat beide fouten eigenlijk fout zijn. Is dat waar?" Hierop antwoordde Schumacher: "Wel, ze kunnen natuurlijk vliegen...", waarop Clarkson hem meteen onderbrak: "Nee, ze hebben dus gelijk, van eenden weet je niks af".

Lees meer nieuws over auto's, F1 en motoren

Afbeelding: Reproductie

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020