Excite

Michelle Obama en haar onbetaalde baan

De presidentseega Michelle Obama vindt haar baan als First Lady echt fantastisch. Er is alleen één ding waar ze niet zo blij mee is: de baan wordt niet betaald. Dat liet de vrouw van Barack Obama weten in een interview dat onlangs is gepubliceerd door het Spaanse blad Hola.

Michelle Obama heeft altijd erg goede functies gehad in het bedrijfsleven. Eerst studeerde ze aan Princeton University en Harvard Law School. Later werkte ze als advocate en leidinggevende in een ziekenhuis. Haar topsalaris was ruim 295.000 dollar per jaar, wat omgerekend 235.000 euro is. Het is voor de First Lady even wennen om nu opeens geen geld meer te krijgen voor haar huidige functie.

Toch is Michelle Obama tevreden met haar positie als First Lady. Ze voelt zich al helemaal thuis in het Witte Huis. Haar man staat ’s ochtends op om half zes om even lekker te sporten. Daarna gaan ze met het hele gezin ontbijten. Het liefst begint het gezin Obama met wafels.

Michelle heeft Barack Obama leren kennen in een adovatenkantoor, waar ze allebei werkzaam waren. In 1998 werd hun eerste dochter geboren en in 2001 kwam de tweede. Michelle Obama wordt gezien als één van de belangrijkste adviseurs die President Barack Obama heeft.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020