Excite

Michelle Obama laat zich van haar spannende kant zien als Catwoman!

Als Halloween ergens groots gevierd wordt, dan is het wel in de Verenigde Staten. Daarom liet ook de First Lady zich van haar goede kant zien: zij verkleedde zich speciaal voor de gelegenheid als Catwoman!

Haar verkleedpartijtje hield ze niet in besloten kring: de Obama’s hadden in totaal meer dan tweeduizend kinderen uitgenodigd om met hen te delen in de feestvreugde. Catwoman Michelle Obama deelde op dat feest natuurlijk ook heel veel snoepjes uit.

Helaas deed president Obama zelf niet mee aan het verkleedfestijn; hij werd alleen in zijn gewone kleding gespot. Om dit toch een beetje goed te maken, had hij het Witte Huis helemaal laten versieren met nep-spinnenwebben. Daarnaast zorgde een speciaal licht ervoor dat het Witte Huis voor één avond een oranje huis leek, oftewel, een soort mega-pompoen.

In Nederland is Halloween iets minder bekend, hoewel in sommige delen van het land een zelfde soort feest wordt gevierd tijdens Sint Maarten. In Ierland en Groot-Brittanië is Halloween wel even groot als in de Verenigde Staten. Met Halloween is het de bedoeling dat iedereen zich verkleedt, om vervolgens langs de huizen te gaan met de boodschap ‘ b’. Verklede kinderen krijgen dan van de meeste mensen wat snoep. Ons Sint Maarten lijkt qua principe wel iets op Halloween, maar met Sint Maarten verkleden de kinderen zich meestal niet en zingen ze een liedje. Wel krijgen ze daarvoor ook b.

Afbeelding: ANP

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020