Excite

Mila Kunis en Ashton Kutcher verloofd

Volgens de berichtgeving van E! en People zijn Mila Kunis en Ashton Kutcher sindskort verloofd. De Black Swan actrice Mila werd tijdens het shoppen met haar moeder gespot met een enorme ring aan haar vinger. De 30- jarige actrice leek geen moeite te doen om haar verlovingsring te verbergen.

Bekende van elkaar sinds That 70s Show

Mila en de 36-jarige Ashton kennen elkaar van de set voor That 70s Show en daten elkaar sinds 2 jaar. Vorige week deelde de actrice nog een instagramfoto van haarzelf met Ashton met de ondertitel ‘I love you@kutcher78’.

Scheiding Demi Moore

Ashton kon eindelijke met Mila gaan daten toen in 2011 bekend werd dat hij zou gaan scheiden van zijn 51 jaar oude ex-vrouw Demi Moore, de actrice die we kennen van de film Ghost uit 1990. Ze waren getrouwd van 2005 tot en met 2011, maar toen de scheiding werd aangekondigd waren er alle lange tijd problemen in het huwelijk van de twee. In 2013 werden de scheidingspapieren definitief ondertekend.

Voor elkaar gemaakt

Mila en Ashton lijken voor elkaar te zijn gemaakt, aangezien ze veel dezelfde interesses delen, waaronder reizen. Ook vertelde Mila eerder in interviews dat ze zich erg vertrouwd bij elkaar voelen en dat ze het liefst een casual avondje uit met zijn tweeën hebben. Onlangs gaf ze nog een surpriseparty voor Ashton die al weer 36 jaar werd.

Baggy

Mila wordt vaak gespot in een baggy outfit en lijkt zich het dagelijkse leven niet zo druk te maken om dure kleding, maar een designertas van bijvoorbeeld Miu Miu mag toch meestal niet ontbreken. Het nieuws dat het ideale koppel Mila en Ashton zich hebben verloofd, zal veel vrouwen en mannen jaloers gemaakt hebben deze week.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020