Excite

Mila Kunis ontkent zwangerschap

Mila Kunis werd afgelopen week gespot met een opgezette buik. Op de entertainmentsite Radar Online zijn foto's te zien van de actrice, waarbij ze een koffietent uitloopt in een topje waarin een welgevormde buik is te zien. Meteen kwam de geruchtenstroom over een eventuele zwangerschap op gang. Mila Kunis reageerde maandag meteen in de Britse entertainmentkrant The Sun dat ze niet zwanger is van haar vriend Ashton Kutcher.

Wachten tot scheiding

Een maand geleden kwamen Mila en Ashton openlijk voor hun relatie uit. Mila en Ashton zijn sinds enkele maanden aan het daten. Mila Kunis wil alleen wachten met kinderen, totdat Ashton officieel gescheiden is van zijn ex Demi Moore, met wie hij zes jaar getrouwd was. De 29-jarige actrice sprak eerder dit jaar haar kinderwens nog openlijk uit in het modeblad Glamour. “Ik wil een gezin. Ik ben liever verliefd en met een baby, dan dat ik een film maak”.

Biologische klok

Ook Ashton Kutcher wil graag een gezin beginnen met zijn vriendin Mila. Hij heeft al ervaring door te zorgen voor de drie dochters van Demi Moore en Bruce Willis. De 38-jarige acteur voelt aan dat zijn biologische klok begint te tikken. Een vriend van Kutcher vertelde aan Star Magazine “Hij wil al heel erg lang kinderen, maar dat wilde niet echt lukken met Demi Moore. Waarschijnlijk mede vanwege haar leeftijd”. Met Mila Kunis kan zijn kinderwens dus eindelijk in vervulling komen.

Slonzig en dik

Eerder deze maand werd Mila door werknemers van haar werkgever Dior “te slonzig en dik” genoemd. Mila Kunis is het gezicht van de handtassenlijn van het chique merk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021