Excite

Miley Cyrus en Liam Hemsworth weer samen?

  • © Getty Images
Het is nog maar een dikke week geleden dat Miley Cyrus haar relatie met Patrick Schwarzenegger verbrak, maar het lijkt erop dat ze alweer een nieuwe liefde heeft. Of in dit geval: een nieuwe oude liefde. Miley wordt namelijk de laatste tijd weer heel regelmatig gespot met haar ex Liam Hemsworth. Die waren een aantal jaar terug verloofd en lijken elkaar nu weer regelmatig op te zoeken in Los Angeles.

Niet veel mensen zouden dit al weten, dus het lijkt erop dat de twee eerst voorzichtig aan het aftasten zijn of ze hun relatie nog een vervolg kunnen geven. Miley en Liam gingen in 2013 uit elkaar, omdat met name Miley een andere richting op wilde gaan. Liam heeft na die tijd wel vriendinnetjes gehad, maar het leek nooit zo serieus te zijn als het was met Miley. Het zou echter heel goed kunnen dat de twee het weer gaan proberen.

Miley was slechts vijf maanden samen met Patrick; de relatie met Liam duurde maar liefst vier jaar en leidde zelfs tot een verloving. Overigens zat Liam eerst helemaal niet zo te wachten op contact: hij verbrak destijds het contact met de zangeres. Zij bleef hem echter steeds berichtjes sturen, waar hij uiteindelijk op reageerde. Toen is het contact weer in zekere mate hersteld.

Nadat Miley haar relatie met Liam verbrak, leek ze ook af te rekenen met haar Disney-imago. Ze knipte haar haar nog verder af en trad op allerlei provocerende manieren op. Ook in haar privéleven leek ze dol te zijn op het uitlokken van reacties. Dit is mogelijk ook één van de redenen dat de relatie met Patrick niet werkte; zijn moeder was allesbehalve gecharmeerd van Miley.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021