Excite

Miley Cyrus en Patrick Schwarzenegger weer uit elkaar

  • © Getty Images
De twee tortelduifjes waren een paar maanden niet bij elkaar weg te slaan, maar inmiddels lijkt toch de klad gekomen te zijn in de relatie tussen Miley Cyrus en Patrick Schwarzenegger. De twee zouden hun tijdelijke pauze hebben omgezet in een breuk en zijn nu definitief uit elkaar. Dit meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Volgens het tijdschrift zouden de twee geen ruzie hebben, maar zijn hun levens op dit moment zo verschillend, dat ze niet echt vorm kunnen geven aan hun relatie. Waar Miley hard werkt aan haar muzikale carrière, is Patrick nog aan het studeren. Miley brengt op het moment veel tijd door in de studio en was de laatste tijd ook al veel op pad zonder de 21-jarige zoon van Maria Shriver en Arnold Schwarzenegger. Die werd laatst juist weer met vrienden gespot op het muziekfestival Coachella.

Vorige maand werd Schwarzenegger al gespot met een ander meisje in Mexico. Hij zou toen al relatieproblemen met Miley hebben gehad, maar de twee waren toen nog niet uit elkaar. Ze werden toen namelijk ook nog gespot tijdens een intiem etentje in Los Angeles.

Patrick en Miley hadden sinds november 2014 een relatie. Patrick zou wel eens hebben gezegd dat Miley echt zijn droommeisje was, maar de relatie bleek ook niet geheel zonder haken en ogen te zijn. Zo moest de moeder van Patrick niet veel hebben van Miley, die graag topless op feestjes verschijnt, zich bijzonder provocerend gedraagt tijdens optredens en haar social media-kanalen vol zet met foto's waarop ze vaker niets dan wel iets aan heeft. Patrick zou zich daar niet veel van aan hebben getrokken, maar het zal ongetwijfeld spanningen op hebben geleverd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020