Excite

Miley Cyrus is niet blij met opblaaspop

Miley Cyrus, bekend geworden van de televisieserie Hannah Montana is absoluut niet blij. Er is namelijk een opblaaspop op de markt verschenen die wel erg veel op haar lijkt. De opblaaspop heeft de naam Finally Miley. Blijkbaar is de jonge ster erg geliefd bij de mannen, want de pop was in een mum van tijd uitverkocht. De pop heeft slechts drie dagen in de winkel gelegen.

Miley Cyrus is echter helemaal niet blij met de pop en vindt het smakeloos. Ze heeft nooit toestemming gegeven voor de pop en het ziet er dan ook naar uit dat ze het bedrijf dat de poppen maakt voor de rechter zal slepen. Hier heeft het bedrijf, Pipedream Products, nog geen officiële brief van haar advocaten gekregen. De medewerkers maken zich dan ook weinig zorgen. Toch geeft Kevin Johnson, woordvoerder van het bedrijf, aan date en rechtszaak ongetwijfeld nog wel zal volgen.

Miley Cyrus is voornamelijk bekend van de serie Hannah Montana. Deze serie gaat over een tiener die in het geheim een popster is. De serie wordt uitgezonden op Disney Channel. Ook is er reeds een film verschenen over Hannah Montana. Onlangs is het laatste seizoen echter opgenomen van deze succesvolle serie. Miley Cyrus wilde zich meer gaan richten op haar zangcarrière. Er zijn dan ook al verschillende singles verschenen. Miley Cyrus is achttien jaar en al jaren een echte sensatie, voornamelijk in Amerika.

Afbeelding: Flickr account rebbelion2fate

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018