Excite

Miley Cyrus kapot door liefdesverdriet

Miley Cyrus heeft meer verloren dan haar waardigheid toen ze twee weken geleden schaars gekleed het podium besteeg tijdens de VMA’s. Ook haar relatie met acteur Liam Hemsworth is sinds dat moment verleden tijd. Miley Cyrus lijkt ondertussen maar moeilijk om te kunnen gaan met haar single bestaan. Volgens insiders gaat de tienerster kapot door liefdesverdriet.

Wrecking Ball

Miley barstte zaterdag in huilen uit tijdens een optreden, omdat het verdriet even te veel werd. De jonge zangeres trad op bij het iHeartRadio evenement in Las Vegas. In een kort broekje en nietsverhullend korset deed ze haar wereldberoemde twerk-dansje, totdat emoties de overhand kregen. Tijdens het nummer ‘Wrecking Ball’ stroomden de tranen over haar wangen. Volgens bronnen gaat het nummer over haar vier jaar durende relatie met Liam Hemsworth.

“Ik volg enkel mijn hart,” verklaarde Miley achteraf. “Dit is wat mijn hart en ziel me ingeven.”

Verlovingsring

Dat ze haar hart volgt blijkt ook uit het nieuws dat ze nog geen afscheid kan nemen van de verlovingsring die ze van Liam Hemsworth kreeg. “De ring is nog niet teruggebracht naar de juwelier, Neil Lane,” vertelt een bron aan E! Entertainment. “Het is aan haar of ze 'm wil teruggeven of dat ze hem houdt als aandenken.”

Liam Hemsworth

Het zal de twerkende zangeres dan ook pijn doen dat haar ex-verloofde het alweer heeft aangelegd met een andere vrouw. De acteur werd namelijk intensief knuffelend en zoenend met de Mexicaanse actrice Eiza González door journalisten gespot. Volgens de bron is dat vreemd, omdat Liam Hemsworth juist zijn privéleven buiten de schijnwerpers wilde houden. Daarom gingen hij en Miley bijvoorbeeld nooit op de foto. “Nu breekt hij dus zijn eigen regels. Als hij haar pijn probeert te doen, dan lukt dat hem inderdaad.” Volgens de bron probeert Miley zich groot te houden, maar “in werkelijkheid is ze compleet van slag.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020