Excite

Miley Cyrus leent stem aan dochter Graaf Dracula

Miley Cyrus gaat haar stem lenen aan de dochter van Graaf Dracula. In de animatiefilm Hotel Transylvania spreekt ze de rol van Mavis in. De tienerster, vooral bekend als Hannah Montana, is daarbij in goed gezelschap, zo weet nu.nl. Er staat namelijk een heuse sterrencast klaar om alle stemmen in te spreken.

Sterrencast

Zo wordt de rol van Graaf Dracula door niemand minder dan Adam Sandler ingesproken. De 45-jarige Sandler is één van de beroemdste en meest gewilde comedy-acteurs in Hollywood. Ook Steve Buscemi, bekend uit onder andere Resevoir Dogs, zal één van de stemmen in Hotel Transylvania inspreken. Alsof dat nog niet genoeg is de muzikale stem van Cee-Lo Green te horen, evenals die van Kevin James en Fran Drescher.

De film Hotel Transylvania vertelt het verhaal van Graaf Dracula, misschien wel de meest roemruchte vampier ter wereld. Maar dat Graaf Dracula een dochter had over wie hij zeer beschermend was, is minder bekend. Hij doet er dan ook alles aan om dochter Mavis af te schermen van de buitenwereld. Dat gaat goed, tot dat er een gewone sterveling in het leven van Mavis komt, en ze als een blok voor hem valt.

Verliefd op tegenspeler

Hotel Transylvania is voor Miley Cyrus niet de eerste animatiefilm die ze inspreekt. Eerder was de Amerikaanse te horen als Penny, in de film Bolt. Ook in levende lijve verschijnt ze regelmatig op het witte doek. Zo speelde ze een grote rol in de film The Last Song. En Miley Cyrus zou Miley Cyrus niet zijn als ze haar tegenspeler Liam Hemsworth niet om haar vinger wond. De twee kregen na afloop van de opnames dan ook een relatie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020