Excite

Miley Cyrus maakt Liam Hemsworth gek

Miley Cyrus en Liam Hemsworth mogen dan net verloofd zijn, Hemsworth vindt dat zijn verloofde niet hele tijd bij hem in de buurt moet te zijn als hij aan het werk is. Volgens ingewijden wordt Hemsworth gek van zijn vriendin. “Hij heeft voorgesteld dat ze maar terug naar huis in Los Angeles moet gaan.”

Miley is een afleiding

De 22-jarige Hemsworth vind dat Miley een te grote afleiding is tijdens de opnames van zijn film ‘Paranoia’. Wanneer Liam zijn tekst wil oefenen staat Miley al klaar om samen leuke dingen te doen en praat ze hem de oren van zijn hoofd. Verder is ze ontzettend druk om zichzelf bezig te houden met shoppen en afspraken bij de beautysalons, terwijl Liam rust wil. “Met de lange dagen op de set wil Liam aan het eind van de dag rust, het script doornemen en eten bestellen of naar een rustig eettentje. Miley wil naar de lokale trendy homobars en hippe restaurants, waar Liam niet voor in de stemming is,” aldus een bron.

Snurkende hond

Liam Hemsworth slaapt ook slecht door de aanwezigheid van zijn verloofde. “Ze heeft haar bulldog Ziggy meegenomen. Liam kan amper slapen met de snurkende hond naast zich.”

Drie jaar onafscheidelijk

Sinds Liam en Miley elkaar ontmoetten op de set van ‘The Last Song’ zijn ze onafscheidelijk. Op 31 mei van dit jaar vroeg Hemsworth zijn vriendin ten huwelijk met een 3,5 karaats ring van sieradenontwerper Neil Lane.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020