Excite

Miley Cyrus verloofd

De 19-jarige Miley Cyrus gaat trouwen met haar vriend Liam Hemsworth. De 22-jarige Australische acteur is op 31 mei op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin om haar ten huwelijk te vragen.

Verlovingsring

Miley kon ook geen nee zeggen tegen de 3,5 karaats-ring die Liam voor zijn verloofde in bedacht had. De ring is ontworpen door juwelier Neil Lane en hoewel Miley angstvallig probeerde de ring verborgen te houden voor het publiek, zijn de eerste foto’s van het juweel al op het internet verschenen.

Geruchten

Er gingen eerder al geruchten dat het stel in het huwelijksbootje zou treden, maar Miley ontkende dat. Ze was zelf de reden dat de geruchtenstroom op gang kwam, omdat ze een foto op haar Twitter plaatste van haar hand met een enorme diamanten ring in haar vinger. Ze vertelde daarop dat dit geen verlovingsring was en dat ze hem al vanaf november draagt.

Ontmoeting

Miley en Liam ontmoette elkaar in 2009 op de set van de film The Last Song. De carrière van Hemsworth kwam eerder dit jaar echt van de grond door zijn rol in The Hunger Games. Hij is momenteel in New Orleans voor opnames van Empire State. Miley Cyrus is in de studio voor opnames van haar nieuwe album.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020