Excite

Milk Inc. zangeres overleden

De 33-jarige zangeres van Milk Inc., onder meer bekend van Walk on Water Feels Like A Prayer, is overleden. Ann Vervoort werd dood in haar huis aangetroffen en is waarschijnlijk overleden aan een overdosis aan drank en drugs.

De precieze omstandigheden van haar dood zijn nog niet bekend, maar volgens de Belgische kranten zouden drugs en drank een grote rol gespeeld hebben.

In het artiestenwereldje verkeerde Vervoort al even niet; nadat ze met haar groep Milk Inc. een aantal wereldhits scoorde, stopte ze in 2000 met optreden. Het artiestenleven zou haar te zwaar zijn geworden en zorgde er zelfs voor dat ze in het ziekenhuis terecht kwam. In een poging regelmatiger te leven, stopte ze daarom met optredens en de feesten die daar bij hoorden. Ze woonde vijf jaar op Ibiza en verhuisde daarna naar Limburg en kreeg daar ander werk.

Tijdens dat werk kreeg ze echter een bedrijfsongeval. Haar duim raakte bekneld en een zenuw werd geraakt, waardoor ze last kreeg van een hernia in haar nek, waarvoor zware pijnbestrijding nodig was. Ze zou in die tijd twee maanden geleefd hebben op pijnstillers en morfine.

Haar familie denkt niet dat de zangeres is gestorven aan een overdosis en wil graag dat een autopsie wordt uitgevoerd. Zij wisten te vertellen dat Ann eindelijk helemaal gelukkig was en dat ze zelfs een tweede kindje zou willen. Zij denken dan ook dat haar onverwachte dood te maken heeft met haar hartproblemen, waarvoor ze onder controle was bij de dokter.

Afbeelding: Flickr account Per Ola Wiberg ~ Powi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021