Excite

Minder mensen gaan vreemd dankzij Tiger Woods

Die Tiger Woods, die is zo druk bezig geweest met z'n golfclub. Momenteel krijgt de eerste sportmiljardair ter wereld het zwaar te verduren. Alle zijn minnaressen komen ineens overal te voorschijn, zijn vrouw wil van hem scheiden en zijn sponsoren lopen weg. Tiger Woods viert zelf kerst maar in alle rust op de Bahama's, waar hij hoopt even geen gedoe over vreemdgaan aan zijn hoofd te hebben. Maar er is ook iets positiefs uit dit hele gebeuren te halen.

De datingsite BeNaughty.com heeft binnen haar ruimte ledenbestand van 25.000 profielen ontdekt dat vreemdgaan uit de gratie is na Tiger Woods. Er is een duidelijk verband met het aantal 'discrete' verzoeken op de site en het nieuws over de golfer. Zo vraagt op dit moment nog maar de helft van het aantal mannen om een vriendin voor naast de echtgenote en ook het aantal vrouwen dat wil vreemdgaan is met twintig procent gezakt.

Niet dat vreemdgaan al zo'n goede naam had, maar BeNaughty.com toont aan dat het sinds de affaires van Tiger Woods alleen maar bergafwaarts is gegaan. Waarschijnlijk is dit geen blijvende recessie in stoute verzoekjes. De eigenaren van de site verwachten dat mensen vanzelf weer de buiten de deur gaan eten zodra het nieuws over Tiger Woods naar de achtergrond is verdwenen. Vreemdgaan is dus blijkbaar beter te rechtvaardigen voor jezelf als blijkt dat beroemdheden het niet doen.

Afbeelding: Flickr, Keith Allison

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021