Excite

Minnares Peter R. de Vries in verwachting

De minnares van Peter R. de Vries is in verwachting van haar eerste kindje. De 39-jarige Leonie Knagt had een grote kinderwens en verwacht nu een zoontje. De misdaadverslaggever is overigens niet de vader van de baby. Peter R. de Vries heeft al twee kinderen, Royce en Kelly, met zijn vrouw Jacqueline. Het stel is al 35 jaar getrouwd en heeft een open relatie. De Vries en Knagt hebben ruim 2,5 jaar een verhouding.

Homovriend

In De Telegraaf vertelt een vriend van Leonie Knagt dat de vriendin van Peter R. de Vries graag het geslacht wilde weten vaan haar baby. “Uit de echo blijkt dat ze een zoontje krijgt,” vertelt de vriend in de krant. Volgens hem was de baby een grote droom van Knagt: “Leonie wilde altijd al graag moeder worden. Een homovriend heeft haar wens in vervulling laten gaan.”

RTL Boulevard

Leonie Knagt werkte als eindredactrice voor RTL Boulevard. Daar is de verhouding dan ook begonnen, vertelt een ingewijde. “Peter zat regelmatig als deskundige naast Albert Verlinde. Daar is de vonk overgeslagen.” Dezelfde bron weet ook te vertellen wanneer Peter R. de Vries kan beginnen met luiers verschonen. “Ze is eind december uitgerekend, dus misschien wordt het wel een kerstkindje.”

Weinig uitmaken

Peter R. de Vries heeft niet gereageerd op de zwangerschap van zijn minnares. Het is dan ook onduidelijk hoe hij denkt over de gezinsuitbreiding. Volgens de vriend van Leonie zal de baby weinig uitmaken voor hun relatie. “Ze hebben het nog steeds heel gezellig samen en zijn ook nog echt verliefd. Het moet raar lopen wil een baby daar verandering in brengen.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020