Excite

Minste stemmen voor The Voice-topper Sandra

De kwartfinales van The Voice hebben weer vier slachtoffers geëist. Vrijdagavond moesten Marjet, Salomé, Tessa en Anja vertrekken. Opvallend was dat bestseller Sandra vrijdagavond in haar team de minste stemmen van het publiek kreeg. Door een hoge juryscore kon de populaire zangeres toch in de competitie blijven, ten koste van Tessa.

Record

Sandra haalde deze week een record in de Nederlandse hitlijsten. De opnames van haar optredens in de afgelopen drie live-uitzendingen van The Voice staan op de eerste drie plaatsen in de Single Top 100. Haar laatste nummer kwam ook meteen in de iTunes top 30 terecht. Sandra is met haar 35 jaar één van de oudste kandidaten in het veld.

Voor de uitzending was Tessa de underdog in de ‘poule des doods’ van team Trijntje. Aan het Algemeen Dagblad liet Tessa weten dat haar concurrentes de zangeres scherp houden. “Ik zie die grootmachten in mijn team als een voordeel. Ze motiveren mij om risico te nemen, niet op safe te spelen. Want dan is het exit,” vertelt Tessa. Een ding wilde ze niet vanavond: “Eruit vliegen wil ik niet. Ik mag nu de hele dag doen wat ik het liefst wil: zingen. Ik zou dat onwijs missen.” Helaas voor Tessa gingen Sandra en Leona door naar de volgende ronde.

Twee nummers

Volgende week zullen de overgebleven kandidaten ieder twee nummers ten gehore brengen. Naar alle waarschijnlijkheid dan zullen de rapportcijfers van de juryleden zwaarder meetellen dan de publieksstemmen, in tegenstelling tot de afgelopen weken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020