Excite

Miss Universe heeft genoten op Guatanamo Bay

Miss Universe uit Venezuela, Dayana Mendoza, heeft de Amerikaanse marinebasis Guatanamo Bay bezocht. Ze beschreef de locatie als een ontspannende en kalme plaats.

Dayana Mendoza schreef aan USO, een organisatie die diensten verleent aan de Amerikaanse militairen: ‘Ik wilde er niet meer weg, het was zo'n ontspannende, kalme en prachtige plaats. Het was er fantastisch!’ Miss Universe bezocht Guatanamo Bay van 20 tot 25 maart samen met Miss USA Crystl Stewart. Het 22-jarige meisje Dayana Mendoza schreef een paar later over haar ervaringen op haar website.

De twee missen werden rondgeleid door militairen. Ze kwamen volgens Miss Universe bij de bar van de basis en op een mooi strand. Ook zag ze delen van het gevangeniskamp. Volgens eigen woorden zag ze: ‘Waar ze douchen en hoe ze zich recreëren met films, met lessen in kunst en met boeken. Het was erg interessant

Volgens de USO heeft het commentaar van Miss Universe vooral te maken met de gastvrijheid van de Amerikaanse militairen op de basis. De organisatie gaf aan dat ze een lange relatie hebben met Dayana Mendoza.

Guantanamo Bay is berucht, omdat er ‘vijandelijke strijders’ worden opgesloten zonder dat daar enig proces bij komt kijken. Volgens president Barack Obama moet de gevangenis snel gesloten worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020