Excite

Misschien celstraf voor Oh Oh Cherso Barbie

Barbie, de ster uit het programma Oh Oh Cherso, heeft een bierglas naar een skileraar gegooid, tijdens de opnames van Oh Oh Tirol. Ze moet zich nu verantwoorden voor de rechter en riskeert een celstraf. Het incident vond vorige week plaats. Barbie gooide het bierglas naar een skileraar, nadat hij een beledigende opmerking zou hebben gemaakt. De skileraar had een gebroken tand en een flinke snijwond.

De skileraar stapte naar de politie, maar trok zijn aanklacht in nadat producent Eyeworks aanbood om de gebitsbehandeling te vergoeden. Toch moet Barbie alsnog voorkomen bij de rechter. Het is nog afwachten wat de rechter zal bepalen, maar er hangt een celstraf boven Barbie’s hoofd.

Barbie is bekend geworden met het programma Oh Oh Cherso. Momenteel zijn er opnames voor het vervolgprogramma Oh Oh Tirol, waarbij de Hagenezen naar de sneeuw gaan. Oh Oh Cherso was een groot succes en Barbie viel al direct op met haar bijzondere uiterlijk en haar niet echt slimme opmerkingen. Andere mensen uit het programma zijn onder anderen Sterretje, Jokertje, Sniper en Kaboutertje. Niemand had verwacht dat Oh Oh Cherso zo’n groot succes zou worden, maar niets bleek minder waar. Het leek de producenten dan ook een leuk idee om de groep de sneeuw in te sturen.

Afbeelding: Oh Oh Cherso

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018