Excite

Mitch Winehouse praat met overleden dochter

Mitch Winehouse, de vader van de vorig jaar overleden Amy Winehouse, heeft in een interview gezegd dat hij nog regelmatig met zijn dochter ‘spreekt.’ Deze gesprekken verlopen via een helderziende. Amy laat op deze manier aan haar vader weten dat ze trots is op het werk van haar ouders, die in naam van de geplaagde zangeres een stichting hebben opgezet voor kansarme kinderen.

Toverstaf

Mitch Winehouse vertelde over zijn ervaringen met de geest van Amy toen hij in New York was om de Amerikaanse tak van de Amy Winehouse Foundation te lanceren. Volgens hem is Amy blij dat andere mensen worden geholpen met de stichting: “Amy staat volledig achter wat wij doen en zwaait in de hemel met haar toverstaf'', zo vertelde Winehouse. Volgens de familie van Amy zal het Amerikaanse deel van de stichting zorgen voor muziekeducatie en muziektherapie voor kinderen die daar door omstandigheden geen toegang toe hebben. Mitch Winehouse doneerde eveneens een bedrag van 10.000 dollar aan het New Orleans Jazz Orchestra in naam van zijn dochter.

Miljoen pond voor kinderen

Amy Winehouse werd vorig jaar op 23 juli dood aangetroffen in haar appartement. De 27-jarige jazz-zangeres werd geplaagd door een drugs- en alcoholverslaving, maar gebruikte haar muziek om te ontsnappen aan haar ziekte. Het Britse deel van de Amy Winehouse stichting heeft inmiddels al meer dan een miljoen pond opgehaald voor kansarme jongeren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020