Excite

"MJ deed zichzelf pijn om meer medicijnen te krijgen"

Volgens getuigen bonkte Michael Jackson regelmatig met zijn hoofd tegen de muur om meer pijnstillers te kunnen krijgen. Ook sloeg hij met vaak met zijn armen op de kant van de tafel om zo wat schrammen en builen op te lopen. Hij wilde immers doktoren ervan overtuigen dat hij veel pijn had om meer en steeds zwaardere medicatie te krijgen.

Op die manier escaleerde het druggebruik van Michael Jackson. Er kwamen steeds zwaardere medicijnen aan te pas. Michael Jackson hield ervan verzorgd te worden, hij had veel aandacht nodig van doktoren. Een paar weken voor zijn dood begon hij ook 's nachts luidop te huilen en had regelmatig woede-uitbarstingen en hallucinaties. De aanloop op de concertenreeks in Londen maakte de situatie alleen maar erger.

Eén van de doktoren van Michael Jackson, Dokter Conrad, wordt ervan verdacht Michael Jackson alleen gelaten te hebben terwijl hij aan een infuus lag met daarin een zeer zware pijnstiller. Er gaan geruchten dat precies dat de aanleiding van de dood van Michael Jackson is geweest. Conrad zelf ligt onder vuur, maar ontvangt ook veel steun van mensen die hem nog steeds vertrouwen. Om hen te bedanken, maakte hij een video die voor iedereen te zien is.

Afbeelding: Creative Commons Artey Fotografia

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020