Excite

Moby bewusteloos tijdens optreden

Moby mag dan een gevierd artiest zijn, op het moment dat hij iets tegen zijn hoofd krijgt dan gaat hij gewoon knock-out. Het gebeurde de techno-ster gisteren tijdens een optreden in Amsterdam.

De Amerikaanse artiest ging bij een optreden in galerie Reflex aan de Weteringschans in de hoofdstad. Hij ging op een kast staan om beter zichtbaar te zijn voor de aanwezige pers. Hierbij raakte hij een lamp en sprong hij zonder na te denken van de kast. Dit mocht Moby bekopen met een bewusteloze periode van zo’n vijftien seconden. Maar de Amerikaan blijkt een harde te zijn, want na dit onvrijwillige intermezzo maakte hij zijn concert gewoon af.

Alleskunner Moby was in de galerie omdat daar een aantal foto’s van hem geëxposeerd worden. Deze expositie, die de naam Destroyed draagt, valt samen met een album met dezelfde naam. Daarnaast brengt Moby nog een fotoboek uit met 55 foto’s.

Volgens de galerie bevat de expositie intrigerende beelden die over de gehele wereld op de gevoelige plaat zijn gezet. Foto’s van lange gangen waar niemand in staat, maar ook kiekjes van uitzinnige menigten. Volgens de Amerikaanse elektro-artiest laten de foto’s de onwennige kant van touren en optreden zien.

Afbeelding: Flickr, gebruiker DavidPphoto

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020