Excite

Model Lauren Pope half naakt op rode loper

Aandacht trekken op de rode loper. Het is tegenwoordig niet makkelijk meer. Met al die modellen, filmsterren en muzikanten is het al moeilijk genoeg, tegenwoordig moet je ook nog opboksen tegen de rare uitspattingen van bijvoorbeeld Lady Gaga. Maar Laura Pope draait er haar hand niet voor om.

Nippleslip

Tijdens de Londense première van Twilight: Breaking Dawn - Part 1 ging het model namelijk de rode loper op in een jurk die je nauwelijks een jurk kon noemen. Het roze niemendalletje zat slechts met twee gespen aan elkaar vast, en toonde flink wat vlees. De zijkanten van de jurk waren volledig open, waardoor je Laura Popes vormen letterlijk van top tot teen kon aanschouwen.

In een tijd waarin de camera's, mobiele telefoons en fototoestellen altijd klaar staan om een nippleslip op de gevoelig plaat vast te leggen, had Lauren Pope zich natuurlijk wel goed voorbereid. Het model tweette dat ze een hele rol fashion tape had gebruikt om de jurk op zijn plaats te houden. Dat ging dan ook helemaal goed.

Only Way is Essex

In Nederland is Lauren Pope niet erg bekend, maar in haar vaderland Engeland is dat heel anders. Het glamourmodel speelde in de zeer populaire serie The Only Way is Essex en sloeg daar ook nog eens haar tegenspeler Kirk Norcross aan de haak. De Britse tabloids smulden hier natuurlijk van en de ster van Lauren Pope steeg snel. Inmiddels heeft ze ook haar eigen lijn in hair-extensions en staat ze zo nu en dan achter de draaitafels als dj.


Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020