Excite

Model Oksana Pochepa claimt geliefde Mel Gibson te zijn

Achtentwintig jaar huwelijk en een overdosis kinderen laat Mel Gibson vallen. Zijn vrouw is het zat. Meneer Mad Max was meerdere malen gefotografeerd met de bloedmooie Oksana Pochepa aan zijn zijde. 24 jaar oud, een bekend Russisch zangeres sinds haar dertiende en bloedmooi. Of hadden we dat al gezegd?

Bekijk hier meer foto's

Oksana Pochepa vertelt tegen zoveel mogelijk mensen dat zij het liefje is van Mel Gibson. Althans, ze vertelt het The Sun in Engeland, wat neerkomt op 'zoveel mogelijk mensen'. Ze zouden ontzettend verliefd zijn op elkaar en alles zou helemaal kloppen. De anatomie van Oksana Pochepa klopt vooral, dus helemaal vreemd zou het niet zijn als Mel Gibson voor haar zou vallen.

Er zijn echter mensen die beweren dat Oksana Pochepa niet de enige liefde van Mel Gibson is op dit moment. Er zouden meer gegadigden zijn. Blijkbaar is Mel Gibson zijn huwelijk echt zat. Anderen beweren weer dat Oksana Pochepa het allemaal verzint. Kortom, Oksana Pochepa houdt aan deze geruchten vooral een hoop publiciteit over en dat is wellicht precies wat ze wil.

Afbeelding: flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021