Excite

Moeder 16-jarige vindt naakte vrouw in kast

Een veertigjarige Amerikaanse vrouw in aangeklaagd, omdat ze een seksuele relatie had met een jongen van zestien. De twee waren al sinds januari niet bij elkaar weg te slaan. Ze probeerden de relatie geheim te houden, maar de moeder van de jongen kreeg er onlangs lucht van.

De vrouw, Mary Magdalene Collier, en haar puberende minnaar hadden afgesproken een nummertje te maken bij de jongen thuis. Toen zijn moeder onverwachts thuis kwam trof ze haar zoon halfnaakt aan. Na een korte zoektocht werd ook Collier gevonden; ze was volledig naakt en had zich verstopt in de kast.

De moeder van de jongen belde meteen de politie, die de 40-jarige Collier aanhield. In de staat Tennessee, waar dit vreemde voorval plaatsvond, valt het vergrijp van de vrouw onder aggravated statutory rape. 'Statutory rape' houdt in dat er sprake is van een seksueel vergrijp met een minderjarige. 'Aggravated' betekent, in tegenstelling tot 'mitigated', dat het leeftijdsverschil erg groot was.

Zowel de vrouw als de jongen hebben hun seksuele relatie toegegeven. Collier zit inmiddels in de gevangenis en zal nog deze week voor de rechter verschijnen. Hoe de twee elkaar kenden, wilden de betrokkenen niet kwijt.

Afbeelding: Shelby County Jail

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021