Excite

Moeder Cristiano Ronaldo jr. wil zoon terug

Het leven van een topvoetballer en wereldster gaat niet over rozen. Real Madrid-vedette Cristiano Ronaldo krijgt een niet aflatende stroom smeekbedes van de moeder van zijn zoon voor zijn kiezen. De vermoedelijk 20-jarige studente uit Engeland wil haar kind namelijk graag zien. En dat mag niet van papa Ronaldo.

De balvirtuoos betaalde het meisje na de geboorte van Cristiano junior 12 miljoen euro om niet in de openbaarheid te treden. Bovendien werd in het contract tussen vader en moeder opgenomen dat Ronaldo de volledige voogdij over het jongetje zou krijgen. De Engelse heeft inmiddels spijt van haar beslissing en overstelpt de voetballer met smeekbedes.

De vrouw zou zelfs bereid zijn het volledige bedrag aan Ronaldo terug te betalen. Volgens de Daily Mail is ze ontzettend verdrietig en kan ze niet leven met de voorwaarden in het contract. Zelfs tegen vrienden en familie mag de vrouw niet vertellen dat zij de moeder is van Cristiano Ronaldo jr.

Tegen de Engelse krant The Mirror zei een onbekende bron: ‘Het voelt voor haar alsof ze haar ziel verkocht heeft. Ze heeft nu heel veel geld maar mag niemand vertellen hoe het precies zit.’ Vreemd genoeg is de onbekende bron dus wel degelijk op de hoogte van de situatie.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Jan Solo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020