Excite

Moeder en vier dochters gaven 45.000 Euro uit aan borstvergrotingen

Chantal Marshall is de moeder van negen kinderen. Samen met vier van haar dochters heeft ze in totaal al ruim 45.000 Euro uitgegeven aan borstvergrotingen. In totaal heeft het gezin negen operaties gehad en hiermee zijn ze de Britse familie met de meeste borstoperaties.

De dochters van Chantal die al een borstoperatie hebben gehad zijn Ripley van 18, Tara van 22, Terri van 25 en Emma van 28. Samen met hun moeder hebben ze cupmaten die lopen van 34DD tot 32GG. Emma en Ripley hebben al een keer een operatie gehad op dezelfde tijd en in dezelfde kliniek als hun moeder. Dochter Tara maakte op haar zeventiende al een afspraak bij een kliniek, zodat ze er meteen heen kon op het moment dat ze achttien werd. De dochters geven toe dat ze geïnspireerd werden door hun moeder. Ook zeggen ze dat ze graag het gedrag van elkaar kopiëren.

Moeder Chantal heeft net als haar dochters blond haar en ze wordt door vreemden vaak gezien als een zus. Ze liet haar eerste borstvergroting doen in 1996, nadat ze haar zevende kind had gekregen en haar borsten er niet meer zo mooi uitzagen. Toen ze zag hoe mooi de borsten van Emma waren gedaan na een operatie, besloot ze haar borsten opnieuw te laten doen. Later is ze samen met Emma en Ripley naar de kliniek gegaan om tegelijkertijd de borsten te laten doen.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021