Excite

Moeder geeft 8-jarige botox

Kerry Campbell, moeder van de 8-jarige Britney Campbell, geeft haar dochter regelmatig botox, zodat het meisje een ster zal worden. Britney vindt het prima en al haar vriendjes vinden het ook behoorlijk cool.

Britney houdt zelf in de gaten of ze weer botox nodig heeft; ze controleert haar gezicht elke avond op rimpels en als ze wat ziet, dan mag haar moeder wat botox injecteren. Volgens Britney deden de injecties eerst wel zeer, maar nu hoeft ze er niet heel erg meer van te huilen.

Hoewel de meeste moeders Kerry vooral onverantwoord zouden noemen, ziet ze dat zelf anders. Ze is gecertificeerd schoonheidsspecialiste en koopt al haar materiaal online. Bovendien test ze alles eerst op zichzelf, zodat ze zeker weet dat het materiaal veilig is. Volgens Kerry is botox bij kinderen de nieuwe trend en ze geeft aan dat ze haar dochter botox geeft, omdat ze niet wil dat ze achter loopt.

Er is nog meer dat Kerry doet voor de toekomstige carrière van haar dochter: ze waxt het meisje elke maand, zodat ze ook in de toekomst geen schaamhaar krijgt. Volgens Kerry zouden meer moeders op zo’n manier begaan moeten zijn met hun dochters, zodat ook die sterren kunnen worden. Bij schoonheidswedstrijden is het al heel normaal en komt het niet alleen voor bij 8-jarigen, maar zelfs nog bij veel jongere kinderen.

Afbeelding: Flickr account EverJean

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021