Excite

'Moeder kindje Ronaldo dood'

Al eerder was op Excite te lezen over het vaderschap van voetbalwondertje Cristiano Ronaldo. Volgens geruchten heeft Ronaldo flink betaald voor het exclusieve ouderschap, en is de draagmoeder er emotioneel helemaal kapot aan gegaan. Pure onzin, aldus de zus van Ronaldo.

Ronaldo zou 12 miljoen euro hebben neergeteld voor het kindje. Voor dat geld heeft hij wel het exclusieve vaderschap. Verder zou in het contract met de draagmoeder staan dat ze er met niemand over mag praten, zelfs niet met vrienden of familie.

De Britse pers wist te melden dat de moeder, waarschijnlijk een twintigjarige studente, er helemaal kapot van was en nog dagelijks belde om te horen hoe het met haar biologische kindje gaat.

De zus van Ronaldo verklaart echter dat dit een leugen is. ‘Er belt helemaal niemand naar Cristiano. De baby heeft geen biologische moeder, ze is dood.’

‘Dat hele verhaal is pure onzin. Onze moeder, Dolores, voedt de kleine nu op. Hij is van ons en ik ga echt niet zeggen hoe we aan hem zijn gekomen.’

De vraag is of zusje Katia Aveiro de doodverklaring overdrachtelijk bedoelt. Mocht de moeder inderdaad echt overleden zijn, dan kunnen we ervan uitgaan dat de Britse roddelpers er bovenop duikt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Jan S0l0

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020