Excite

Moeder wil nieuwe show over Lindsay Lohan

Hoewel haar dochter op het moment nog in een afkickkliniek verblijft, is moeder Lohan al weer druk bezig met het smeden van nieuwe plannen om geld te verdienen. Het laatste idee is het lanceren van een nieuwe realityshow. Die show zou ‘Oranje Oprah’ moeten volgen als ze bezoekjes brengt aan haar dochter.

Lindsay verblijft op dit moment in de Betty Ford-kliniek, omdat ze verslaafd is aan cocaïne. Nadat ze meerdere malen de fout in is gegaan met drugs, moest ze van de rechter naar de gevangenis. Na enige tijd is die gevangenisstraf omgezet in een verplichte opname in de kliniek.

Moeder Dina wil hier nu proberen een slaatje uit te slaan en wat haar betreft begint ze daar direct haar volgende bezoek mee. Dan zou Dina namelijk foto’s gaan maken van haar dochter, om die vervolgens voor de show te gebruiken én aan de hoogste bieder te verkopen.

Dina weet inmiddels wat realityshows opleveren, want eerder speelde ze zelf in Living Lohan, een serie die zowel om haar leven draaide, als om dat van Lindsay’s jongere zusje, Ali. Ali treedt – met uitzondering van de drank en drugs – helemaal in Lindsay’s voetsporen, maar is nog lang niet zo succesvol als haar zus. Een serie die om Lindsay zou draaien, zal dan ook zeker veel meer opleveren.

Vader Michael is het niet eens met de beslissingen van zijn ex-vrouw. Hij meent dat ze Lindsay uitbuit om er zelf beter van te worden.

Afbeelding: Flickr account Chesi – Fotos CC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020