Excite

Mogelijk sekstape Usher in omloop

Als popster of celebrity hoor je er niet meer bij zonder sekstape. Beroemdheden als Paris Hilton en Pamela Anderson gingen hem voor en nu is ook zanger Usher te zien in een pikante homevideo. Althans, als de geruchten waar zijn.

Roddelwebsite TMZ werd vorige week gecontacteerd door iemand die claimde een sekstape van Usher in handen te hebben van de popster die onder andere met het nummer Yeah! grote bekendheid verwierf. Aangenomen wordt dat de sekstape afkomstig is van één van de twee laptops die in 2009 van Usher werden gestolen.

De laptops werden meegenomen uit de auto van Usher. Volgens de zanger zou er verder voor ongeveer €700.000 aan juwelen en sieraden gestolen zijn. Uiteraard is de tape geen solovoorstelling. Usher’s ex-vrouw Tameka Foster zou ook een grote rol in de video hebben.

Foster is op zijn zachtst gezegd niet blij met het nieuws dat er mogelijk een sekstape rondzwerft. "Of ik het fijn vind dat er een sekstape zou zijn? Zeker niet! Ik ben een moeder en ondernemer en sekstapes en porno zijn niet mijn ding. Ik heb geen enkele behoefte om op die manier te zien te zijn," aldus Foster.

TMZ deed geen uitspraken over hoeveel geld hun bron vroeg voor de tape.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Marco From Houston

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018