Excite

Monsters, Inc krijgt vervolg

De succesvolle animatiefilm Monsters, Inc krijgt een vervolg! Disney werkt nu hard aan een opvolger van de film die in 2001 uit kwam. Toen werd de film nog geproduceerd door Pixar, maar met de overname van Pixar door Disney, komt deze schone taak nu op de schouders van de tekenfilmgigant terecht.

Disney is op dit moment druk bezig met allerlei nieuwe films. Zo werd onlangs al bekend dat de film Cars 2, een animatiefilm over pratende auto’s, al in een vergevorderd stadium was. Ook wordt op dit moment nog druk gewerkt aan Pirates of the Caribbean 4 en hoopt men een nieuwe Muppets-film en Real Steel film uit te kunnen brengen. Die films zullen waarschijnlijk aankomend jaar voor het eerst in de bioscoop te zien zijn.

Natuurlijk werkt Disney ook weer aan nieuw, origineel materiaal. Op 12 juni 2012 zal Brave voor het eerst in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn. Dit bericht bracht Rich Ross van Disney donderdag naar buiten. Van deze film wordt heel veel verwacht. Het is een animatiefilm die in de eerste instantie The Bear and the Bow heette. De uiteindelijke versie is echter Brave genoemd en bevat onder meer de stemmen van Billy Connolly en Reese Witherspoon. Brenda Chapman schreef het verhaal en regisseert de film. Zij deed eerder hetzelfde voor de succesvolle film Cars.

De opvolger van Monsters, Inc zal waarschijnlijk in de zomer van 2012 voor het eerst in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. Nederland volgt dan daarna.

Afbeelding: Flickr account bredgur

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020