Excite

Monsters VS Aliens populair in Amerika

De bioscoopfilm Monsters VS Aliens is afgelopen weekend op nummer 1 binnengekomen in de Amerikaanse Box Office Top Tien. De film kreeg ontzettend veel bezoekers en leverde ruim 58 miljoen dollar op. Dit heeft mede te maken met het feit dat in 1500 bioscoopzalen de film in 3D vertoonde, wat zo’n 3 dollar per kaartje extra opleverde.

In Monsters VS Aliens moeten monsters de mensheid helpen om de aliens te verslaan. Reus Susan komt bij de monsters terecht, maar ze ziet zichzelf helemaal niet als een monster. Ze is zo groot geworden door de buitenaardse straling. Samen met een stel vreemde monsters moet ze de wereld zien te redden, maar of dat zal lukken... Grote Hollywoodsterren hebben de stemmen ingesproken, zoals Reese Witherspoon, Seth Rogen, Will Arnett en Hugh “Dr House” Laurie.

Op de tweede plaats in de top tien staat de horrorfilm The Haunting in Connecticut, die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. De film bracht 23 miljoen dollar op. In Nederland zal The Haunting in Connecticut op 30 april in première. De film kan eerder al worden gezien op Imagine-festival dat van 16 tot en met 25 april plaatsvindt in Amsterdam.

Op de derde plek staat de Science Fiction film Knowing, die vorige week tot de nieuwkomers hoorde. Op de vierde plaats staat de film I love you, man! En de vijfde plek is voor de spionagefilm Duplicity.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020