Excite

MTV EMA's groot, sexy feest in Berlijn

MTV pakt altijd groots uit met de Awardshows die ze organiseren. Ondanks de recessie was dat ook het geval met de European Music Awards die gisteren werden uitgereikt. De EMA-show vond plaats in Berlijn, waar in 1994 de eerste EMA's werden uitgereikt. Alle grote wereldsterren waren aanwezig. Van Beyonce tot Katy Perry, van Shakira tot U2, iedereen liet zien dat het goed met hun ging.

Beyonce was de grootste ster van de EMA's. De Europese kijkers van MTV beloonde haar met de EMA voor beste zangeres, beste nummer (HALO) en beste video (Single Ladies). U2 won de EMA voor beste life-act en onderstreepten dan met een spectaculair optreden bij de Brandenburger Poort. Eminem bleek de beste zanger, Jay-Z kreeg een EMA voor beste urban act. De vreemde Lady Gaga won de prijs voor beste nieuwkomer, Green Day was de beste rock act en Tokyo Hotel werd verkozen tot de beste groep. Placebo was de beste alternatieve act en het Turkse MaNga de beste Europese act.

Vooraf was er veel te doen om de kleding van de vrouwelijke sterren. Presentatrice Katy Perry beloofde zo min mogeljk te bedekken en vooral voor slierten, linten en lappen te kiezen in plaats van kleding. Ze wilde graag de illusie van een nip slip creëren. Qua sexy moest ze het opnemen tegen de optredens van Beyoncé en Skahira, die ook hun best deden het publiek op te winden. Al met al weer een zeer geslaagde EMA, zeggen wij.

Afbeelding: Pluspost.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020