Excite

Muse wil in de ruimte optreden

Muse staat bekend om hun spetterende optredens, maar de Britse rockband vindt dit blijkbaar niet genoeg: ze hebben de droom om eens in de ruimte te spelen. En deze droom neemt de band behoorlijk serieus. Matt Bellamy, de zanger van Muse, heeft aangegeven dat hij het er geregeld over heeft gehad met de bandgenoten dat ze wel eens in de ruimte willen spelen. En dit zijn zeer serieuze gesprekken.

Matt wil contact opnemen met Richard Branson om te vragen wat de mogelijkheden zijn. Matt Bellamy is er wel van bewust dat het nu misschien nog te lastig wordt om te realiseren, maar wanneer het in de toekomst mogelijk is, dan wil Muse er zeker wat mee doen. Hij is ervan overtuigd dat technologie in dit leven nog ver genoeg zal vorderen om werkelijk eens in de ruimte op te treden.

Muse is een bekende rockband uit Engeland. De band heeft al vele grote hits gescoord, zoals Muscle Museum, Time is running out, Resistance en Uprising. Ook hebben ze meegewerkt aan de soundtrack van de Twilight films. De band is de afgelopen jaren extreem populair geworden en concerten zijn in een mum van tijd uitverkocht. De band valt op door de combinatie van rock en klassieke muziek. Ook hebben veel nummers iets weg van Queen.

Muse heeft al voor miljoenen fans opgetreden over de gehele wereld. Het is dan ook niet vreemd dat de band grenzen wil verleggen en in de ruimte wilt gaan optreden

.

Afbeelding: Flickr, gebruiker markhillary

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020