Excite

Naakte butler raakt baan kwijt door litteken

Studenten hebben bijbaantjes nodig om een beetje rond te komen. De meeste studenten houden het bij een baantje als telemarketeer, de supermarkt of als postbode. Maar soms heb je geluk. De 24-jarige John Wotherspoon is een knappe jongeman. De student is dan ook model en in die hoedanigheid heeft hij een baan weten te regelen bij Butlers in the Buff. Dit restaurant in Edinburgh gaat prat op de vrijwel naakte butlers die er rond lopen. Dat levert John Wotherspoon een goed zakcentje op, vooral qua fooi. Maar door een aanrijding is de naakte butler nu zijn baan kwijt geraakt.

Ontslagen door een litteken, hoeveel mensen is dat overkomen? John Wotherspoon hoort nu bij die groep. De naakte butler werd aangereden door een auto en raakte op meerdere plekken gewond. Het naarste was het litteken dat hij overhield op zijn kont. Vanwege dit litteken werd hij ontslagen bij Butlers in the Buff. Een naakte ober met een litteken op zijn kont was nu eenmaal niet gewild. Mensen kijken liever naar perfecte billen dan naar billen waar een litteken op prijkt. Het ongeluk en het litteken hebben John Wotherspoon dus zijn baan gekocht. Een ongelukkige samenloop van omstandigheden!

De aanrijding was volgens John Wotherspoon overigens bewust. De schuldige, ene Alexander Bogdanovic, was uit een nachtclub gegooid waar John Wotherspoon en zijn vrienden nog binnen waren. Toen Wotherspoon en co naar buiten gingen, zocht de groep van Bogdanovic ruzie met hen. Na een korte schermutseling ging Bogdanovic weg. Niet veel later werd Wotherspoon van achteren aangereden door Bogdanovic. Hoewel de dader claimt dat het een ongeluk was, zal de rechter waarschijnlijk oordelen dat er geen toeval in het spel was. Daarmee heeft Wotherspoon echter nog niet zijn baan terug.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020