Excite

Naaktfoto's Scarlett Johansson gestolen

Zo langzamerhand kunnen we de volgende vuistregel opschrijven: ben je een jonge, bekende, aantrekkelijke vrouw dan heb je je ooit naakt laten fotograferen of filmen en die opnames zullen op een gegeven moment het internet bereiken. Het overkwam Rihanna, het overkwam Vanessa Hudgens en nu gaat ook Scarlett Johansson voor de bijl.

De 26-jarige Johansson konden we zien in films als Lost in Translation en The Prestige en is vooral bekend om haar sexy uitstraling.

Uiteraard heeft de blonde actrice de naaktfoto’s niet zelf de wereld in geholpen. Ze zou zijn getroffen door dezelfde hacker die eerder Vanessa Hudgens op de korrel had en een aantal naaktfoto’s van haar e-mail account stal. Bij Johansson stonden de foto’s niet in haar mailbox, maar op haar telefoon.

Tegenover TMZ.com zei de Amerikaanse binnenlandse veiligheidsdienst, de FBI, dat ze de hacker ervan verdenken van meer dan 50 sterren foto’s te hebben gestolen. Het zou de man niet om het geld gaan, maar vooral om de spanning van het hacken. Toch probeerde hij de naaktfoto’s aan verschillende roddelwebsites te verkopen.

Volgens de FBI is het slechts een kwestie van tijd voordat de hacker wordt gearresteerd. Het zou echter om een zeer lastige zaak gaan, omdat de hacker samenwerkt met veel handlangers.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jingdianmeinv1

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019