Excite

Naaktlopende man terroriseert buren

Buurtbewoners van de Van Everdingelaan in Heerhugowaard zijn hun fervent naaktlopende buurman zat. De man van middelbare leeftijd paradeert regelmatig naakt of in spannende sm-pakjes op straat, waarmee hij de buren tot wanhoop dreigt. Die hebben nu schoon genoeg van het gedrag van hun buurman. “Hij wil aandacht? Dan krijgt hij aandacht!”

Hoge hakken en een bontjas

De man hangt voor zijn openbare wandelingen een webcam uit het raam. Vervolgens gaat hij naakt of gekleed in sm-pakjes of dameslingerie, gecombineerd met lieslaarzen en hoge hakken op wandeltocht over straat of door de tuinen in de buurt. Als het vriest draagt de buurman een grote bontjas over zijn schaarsgeklede lichaam. Soms voert hij seksuele handelingen uit in de tuin van zijn buren. Wanneer buurtgenoten hem op zijn gedrag proberen aan te spreken, trekt hij een sprintje en verdwijnt hij.

Politie

De buurtbewoners hebben in het Noordhollands Dagblad de publiciteit gezocht om zo een einde te maken aan de escapades van de naaktloper. Zo lang de politie hem niet op heterdaad betrapt kan de man namelijk niet worden opgepakt. “Voor schennispleging mogen wij iemand niet vasthouden,” zegt een politiewoordvoerder. De blote buurman is al eens meegenomen naar het politiebureau voor een “goed gesprek,” maar hij ontkent alles.

Hulpverlening voor sm-slaaf

Hoewel de buurtbewoners hun exhibitionistische buurman spuugzat zijn, vindt de politie niet dat hij voor de rechter moet komen. Hulpverlening is in de ogen van de politie een betere oplossing, temeer omdat hij vlakbij een basisschool woont. De buren zijn van mening dat de man een soort sm-slaaf is die zijn opdrachten via het internet krijgt. Hoe de man gestopt kan worden is vooralsnog de grote vraag. Komende donderdag spreekt de politie met de buren “om te bespreken hoe dit verder moet.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2017