Excite

Najib Amhali zat aan drank en drugs

Najib Amhali mag er op het podium altijd vrolijk en grappig uitzien, in zijn privé-leven is hij dat lang niet altijd. Het ging een periode zo slecht met de cabaretier, dat hij zijn heil zocht in drank en drugs. Hiermee probeerde hij uit zijn depressie te komen maar het werkte niet echt.

Amhali doet deze schokkende onthulling zelf in een interview in de Nieuwe Revu. Hij zegt dat hij het in die periode helemaal zat was om altijd maar leuk te zijn. Als hij de deur uit moest, voor een optreden bijvoorbeeld, dan kwam het voor dat hij zichzelf hier niet toe kon zetten en gewoon weer terug naar huis ging. Deze periode maakte meer stuk dan hij misschien graag zou hebben gezien want Amhali ging namelijk vreemd en zag zijn huwelijk daardoor op de klippen lopen.

Amhali heeft niet echt een goede verklaring voor zijn vreemdgaan. Hij zegt alleen dat het niet zo goed ging tussen hem en zijn vrouw en dat hij daarom besloot om zijn geluk elders te zoeken. Hij zou het niet zo snel nog een keer doen, want hij noemt het nu vooral erg ‘stom’. Met zijn geestelijke gesteldheid is het inmiddels ook veel beter, want bestond de week eerst nog vooral uit rotdagen, heeft hij er nu misschien nog maar één in de maand.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020