Excite

Natalie Okri: Nieuwe Engelse diva?

Britain's Got Talent krijgt dit jaar alle mogelijke aandacht en ontdekt sterren van wereldformaat! Na Shaheen Jafargholi, Hollie Steel en natuurlijk Susan Boyle, kreeg deze week Natalie Okri het publiek en de jury op haar 10-jarige hand.

Vanaf het moment dat het meisje het podium opstapt en een erg schattig "hello" zegt, heeft de jury sympathie voor haar. Die meteen in bewondering verandert zodra Natalie Okri haar versie van "No One" van Alicia Keys brengt. Het zuiver gezongen lied werd beloond met een staande ovatie.

Natalie Okri zingt al vanaf toen ze vier was, zei ze in het interview net voor het optreden. Dat wordt volmondig bevestigd door haar moeder, die zelfs vindt dat ze iets teveel zingt. Later wil ze een diva worden, zoals Beyoncé. Volgens jurylid Piers Morgan is dat geen probleem met haar vocale kwaliteiten. Of zoals hij het zelf zei na het optreden "een klein meisje met een heel grote stem"!

De finale van Britain's Got Talent belooft spannend te worden met zoveel toptalent. De kleine Nathalie is echter vastberaden: ze wil voor de Britse koninklijke familie optreden en de 100.000 pond in de wacht slepen om daarmee een huis voor haar moeder te kopen.

Mag Natalie Okri dit jaar Britain's Got Talent winnen? Stem mee in onze peiling.

Bekijk hier het optreden:

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021