Excite

Natasja Froger mag geld Nederlandse Energie Maatschappij houden

Natasja Froger hoeft niets meer te betalen aan de Nederlandse Energie Maatschappij. Het bedrijf spande een rechtszaak tegen haar aan, omdat zij niet tevreden waren over haar werk voor het bedrijf. Ze eisten 200.000 euro van de betaalde 300.000 euro terug.

Natasja deed mee aan verschillende reclamespots voor het bedrijf, maar de uitwerking daarvan was niet helemaal zoals gewenst. Natasja kreeg nogal wat kritiek op haar optredens voor de Nederlandse Energie Maatschappij en kwam daarom met nieuwe eisen omtrent de campagne.

Als gevolg daarop, stelde de energiemaatschappij dat ze geen waar kregen voor de 300.000 euro die naar de vrouw van René Froger was overgemaakt. Ze eisten toen twee derde van het bedrag weer terug. De rechter heeft nu besloten dat Natasja het bedrijf geen geld schuldig is en dat ze haar volledige gage gewoon mag houden. De Nederlandse Energie Maatschappij is het niet eens met de uitspraak en zou een hoger beroep in willen stellen.

De NEM kwam in de afgelopen jaren veelvuldig in het nieuws vanwege de reclamespotjes waarin semi-bekende Nederlanders anderen aanspoorden om vooral over te stappen naar het bedrijf. Frans Bauer wist hier een leuke boterham mee te verdienen en ook Maurice de Hond kreeg er goed voor betaald. De reacties waren echter niet volledig positief en mede daardoor is het bedrijf nu overgestapt op een andere tactiek.

Afbeelding: Flickr account Andres Rueda

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020