Excite

Nationaal Songfestival toch met Marlous en Corry Konings

Eerder wist Corry Konings nog te melden dat zij niet mee zou werken aan het Nationaal Songfestival. In de eerste instantie zou zij Marlous begeleiden, maar toen de twee onenigheid kregen over de uitvoering van het door Vader Abraham geschreven nummer, trok Corry zich terug. Nu is de strijdbijl weer begraven en werkt Corry toch weer met Marlous samen.

Marlous is namelijk toch overstag gegaan en gaat de versie van Sha-la-lie van Waylon doen. Corry zal dus weer vanuit Spanje naar Nederland vertrekken en is morgen al samen met Marlous en Waylon in de studio te vinden. Voor Conny is dit een klein hoogtepunt, want zij had erg veel zin in haar taak als coach. Haar beslissing om die taak neer te leggen, had dan ook niets met Marlous te maken, maar alles met het feit dat zij gewoon voor het beste resultaat wilde gaan. Met de versie van Waylon leek haar die kans het grootst.

Gisteren deed Corry nog uitgebreid uit de doeken waarom ze har taak had neergelegd. Zo zou het management van Marlous van haar hebben gevraagd om precies naar hen te luisteren. En dat terwijl Corry als coach was aangesteld door de TROS, speciaal voor het songfestival. Zij vroeg zich af waarom er een coach nodig was, als het toch de bedoeling was dat alles ging volgens de eisen van het management. Bovendien zit Corry al 40 jaar in het vak en had ze het idee dat het management haar kennis van zaken niet op waarde schatten. Inmiddels is in ieder geval duidelijk wie de doorslaggevende stem heeft, dus Corry is weer terug – als enige kapitein op het schip!

Afbeelding: Flickr account wakalani

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020