Excite

Nederland blijft WK massaal volgen

Dat het Nederlandse team het in Zuid-Afrika ontzettend goed doet, blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Miljoenen Nederlanders volgen het team op de voet en ook voor de aanstaande wedstrijd tegen Uruguay is weer van alles geregeld.

Zo zal deze wedstrijd aanstaande dinsdagavond te volgen zijn op maar liefst duizend plekken in Amsterdam. Op het Museumplein wordt één van de grote schermen opgezet. De gemeente verwacht dat hier nog meer mensen naar zullen kijken dan bij de wedstrijd tegen Brazilië. Radio 538 zal de organisatie van dit evenement verzorgen. Uiteraard is gedacht aan de nodige watervoorzieningen en extra EHBO-posten. Dit keer is gekozen voor het grootste mobiele scherm in Europa, namelijk een exemplaar van 88 vierkante meter. De wedstrijd zal worden ingeluid met een optreden door Wolter Kroes en de Gebroeders Ko.

Andere activiteiten die in de stad gepland stonden, worden in aangepaste vorm doorgezet. Zo zal ook Het Over Het IJ Festival een groot televisiescherm plaatsen en wordt er een voetbalkennisspel gespeeld.

Fans die helemaal in de stemming zijn kunnen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale vast een feestelijke kampioensvlag bestellen. De vlaggenproducent heeft alvast een vlag geproduceerd met daarop een pakkende tekst. Niets te vroeg, want nu Nederland een echte kans maakt op winst, moet je daar als bedrijf snel op inspelen. De vlag zal vanaf dinsdag verkrijgbaar zijn en kost €15,- inclusief verzending.

Afbeelding: Flickr account Frenkieb

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019