Excite

Nederlander betrokken bij dood Whitney

Het is voorlopig nog niet stil rond het overlijden van zangeres Whitney Houston. Haar Nederlandse huisvriend Raffles van Exel is in opspraak geraakt, omdat hij Whitney van drugs zou voorzien. Vlak voor de dood van de zanglegende heeft van Exel haar voorzien van een dosis cocaïne waarna ze verdronken is in bad, aldus diverse Amerikaanse media.

Raffles als laatste bij Houston

Vlak na het overlijden van Whitney Houston, verscheen Raffles van Exel in de Telegraaf met een interview. Daarin zegt de 32-jarige Nederlander dat hij degene was die de hotelkamer van Whitney heeft opgeruimd: “Iemand moest het doen. De hotelkamer moest leeg.” Dat juist hij de kamer van Houston heeft opgeruimd wekt verdenkingen. Inmiddels zoekt de politie Raffles omdat hij verdacht wordt van het dealen van drugs.

Uitgelekte foto’s Whitney

Behalve dat Raffles gezorgd zou hebben voor cocaïne, wordt hij ook gezien als de persoon die een foto naar de media lekte, van de badkuip waarin de zangeres haar laatste adem uitblies. Raffles zou eveneens de smakeloze foto hebben gemaakt van Whitneys lichaam in de witte lijkkist tijdens de herdenkingsdienst.

Steun en toeverlaat

Raffles van Exel is al jaren de huisvriend van Whitney Houston en haar ex-man Bobby Brown. Sinds het overlijden van de zangeres is hij de steun en toeverlaat van Brown en de dochter van het stel: Bobbi Kristina. Na de dood van Whitney Houston zei hij in de Telegraaf: “We maken een loodzware tijd door.” Volgens bronnen bij de Telegraaf zit Raffles van Exel op dit moment ondergedoken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020