Excite

Nederlandse Playmates krijgen eigen tv-programma

Het lijkt er op dat we straks eindelijk kunnen zien hoe spannend Nederlandse Playmates nu echt zijn. Bekende namen als Mai-Lan, Carlijn Carter en Dorien Rose werden in de afgelopen weken namelijk regelmatig met cameraploegen gespot. Volgens de modellen gaat het om filmpjes voor hun eigen archief, maar ingewijden weten wel beter.

Zij vertellen namelijk dat het zou gaan om een eigen tv-programma, waar op dit moment hard aan gewerkt wordt. Eerder gingen er ook al geruchten dat er een tv-show over de Playmates zou komen. De reportage van het Amerikaanse Playboy TV en een fake trailer Nailed By Nikita (ingezonden voor een wedstrijd en door Quentin Tarantino verkozen als beste inzending) wees eerder al op een nieuwe show, maar toen bleek het er steeds niet van te komen.

Voor Dorien Rose is het camerawerk sowieso niet nieuw. Zij speelde in 2006 voor het eerst in de film Concpt The Movie. Ook speelde ze een hoofdrol in de korte film Purgatory en presenteerde ze onder meer voor TV Limburg. Bovendien werkt ze regelmatig als look-a-like van Angelina Jolie.

Mai Lan heeft onder meer meegedaan aan een fotoshoot in de Playboy Mansion van Hugh Hefner, en werd in 2008 Playmate van het jaar. Carlijn Carter speelde onder meer met Dorien Rose en Marcella Nihof in een speciale clip voor Powned, waar ze ook in zongen.

De Playmates zouden met hun programma in ieder geval in goed gezelschap verkeren: ook de Playmates die bij Hugh Hefner woonden hielden een eigen show over aan hun tijd daar.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Jorge Meija

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018