Excite

Nepkaartjes Lowlands in omloop

Lowlandskaartjes zijn al geruime tijd uitverkocht. Veel mensen nemen daarom hun toevlucht tot het overkopen van kaartjes van anderen, vaak tegen flinke prijzen. Ben je hetzelfde van plan, dan is het oppassen geblazen. Er worden momenteel namelijk nepkaartjes verkocht, die niet van echt te onderscheiden zijn.

Inmiddels heeft entertainmentbedrijf Mojo, de uitbater van Lowlands, een waarschuwing afgegeven. Via Marktplaats en andere onofficiële kanalen hebben verschillende mensen kaartjes gekocht die ze bij nader inzien niet helemaal vertrouwden. Terecht, want de kaartjes bleken nep te zijn, aldus Mojo.

Voor het maken van de kaartjes zijn blanco Ticket Service kaartjes gebruikt die gestolen werden bij een verkoopadres. Door er vervolgens de gegevens van Lowlands op te printen, maakten de onverlaten kaartjes die bijna niet te onderscheiden zijn van echt.

Gelukkig zijn de nummers van de gestolen blanco tickets bekend. Het gaat om een serie die loopt van 36563001 tot en met 36564000. Mogelijk zijn er ook nog andere valse kaartjes in omloop, waar de nummers niet van bekend zijn. Mocht je het idee hebben dat de kaartjes die jij hebt niet echt zijn, dan is dit zeer eenvoudig te controleren op deze website. Hier staan de nummers gepubliceerd waarvan de organisatie weet dat ze gestolen zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020