Excite

New Kids Turbo hit in Duitsland

New Kids is niet alleen in Nederland een grote hit, ook in Duitsland scoort het. New Kids Turbo is dit weekend direct op nummer één binnengekomen in de bioscooplijsten. De film wist meer dan 200.000 bezoekers te trekken en is daarmee de best bezochte film van het moment.

New Kids Turbo draait al sinds vorige week donderdag in maar liefst 186 Duitse bioscopen. Dit zijn er veel, want het is eigenlijk nog nooit voorgekomen dat een Nederlandse film op zo’n grote schaal in Duitse bioscopen te zien is. Het gaat wel om een heel speciale uitvoering, want de New Kids hebben de film zelf in het Duits nagesynchroniseerd. Regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil zijn nog enthousiaster over de Duitse versie dan over de Nederlandse versie.

Ook in Nederland was New Kids Turbo een knallend succes. De film wist daar ruim 1,1 miljoen mensen te trekken. New Kids draait om hangjongeren uit het Brabantse plaatsje Maaskantje. Zij zijn door de crisis hun baan kwijtgeraakt en hangen als gevolg daarvan wat rond op straat.

Ter promotie van de film werd een nummer opgenomen met Scooter; samen met de New Kids wist hij een nieuwe remix te maken van zijn hit Friends uit 1995.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020